Gerard van Maasakkers neemt afscheid van Budel in Lexke Theatercafé

15-04-2018 | 15:00

agenda photo

Met een enorme klapper sluiten we het seizoen van Lexke Theatercafé af. Een voorstelling, die u beslist niet wilt missen. Vol trots presenteren we u Gerard van Maasakkers in Lexke Theatercafé. Bij hoge uitzondering organiseren we een voorstelling op zondagmiddag, 15 april 2018, aanvang 15.00 uur.

Zoals u wellicht weet, is onze oud-dorpsgenoot Gerard van Maasakkers vertrokken naar Gent. Hij wil graag afscheid nemen van Budel met een voorstelling in Lexke Theatercafé. Met zijn warme, diepe stem zal hij er ongetwijfeld een prachtig optreden van maken.

Omdat we verwachten dat veel mensen uit Budel en omgeving Gerard van Maasakkers graag nog een keer in Budel willen zien en horen, passen we de zaalopstelling enigszins aan voor deze voorstelling. Zoals bekend is Lexke een theatercafé, dat wil zeggen dat u zich in een café waant, waar op het podium een voorstelling wordt gegeven. Gedurende de voorstelling kunt u altijd een drankje bestellen. Tijdens de voorstelling van Gerard van Maasakkers wordt alleen in de pauze drank geserveerd.

Om meer mensen de kans te geven de voorstelling van Gerard van Maasakkers bij te kunnen wonen, plaatsen we, uitsluitend bij deze voorstelling, een aantal rijen stoelen voor in de zaal. De andere helft van de zaal zal eruit zien zoals u gewend bent, nl. met statafels met barkrukken. Hierdoor creëren we plaats voor meer bezoekers dan bij andere voorstellingen. We hebben nog ca. 60 kaarten beschikbaar.

Wilt u deze unieke voorstelling bijwonen, wees er dan heel snel bij want op = op. De kaartverkoop start op maandag 19 maart om 19.00 uur in de Borgh. Per persoon worden maximaal 4 kaarten verkocht.